Lokacije Povpraševanje
DAN TRAJNOSTI v podjetju Surovina d.o.o.
DAN TRAJNOSTI v podjetju Surovina d.o.o.

DAN TRAJNOSTI v podjetju Surovina d.o.o.

08.10.2024

2.10.2024 je v Ljubljani potekal DAN TRAJNOSTI podjetja Surovina, na katerem smo predstavili aktivnosti in rešitve družbe Surovina, na področju trajnostnega ravnanja in predstavili prednosti ukrepov trajnostnega razvoja ter izzive in priložnosti za podjetja.

Na dogodek smo pripeljali tudi naše novo trajnostno tehnično rešitev zbiranja in predelave odpadkov in sicer naše novo vozilo Nord, ki je z demonstracijo pobiranja odpadkov popestrilo dan.

Skoraj osem desetletij izkušenj, nadgrajenih z inovativnostjo in posluhom za okolje ter ljudi, nam omogoča implementacijo trajnosti na vseh področjih delovanja družbe, našim poslovnim partnerjem pa zagotavlja vrhunski servis in celo vrsto konkurenčnih prednosti.

Tudi v naši panogi velik del ogljičnega odtisa ustvarimo s prevažanjem odpadkov, zato se je bilo nujno potrebno vprašati kako lahko hkrati zmanjšamo emisije, povečamo učinkovitost in izboljšamo pogoje za delavce na terenu?

Odločili smo se za sodobno in trajnostno vozilo za pobiranje odpadkov Nord
.
  • Sistem Nord je eden najnaprednejših sistemov zbiranja odpadkov.
  • Pobiranje se izvaja s specialnim vozilom, katero je tehnološko zelo dovršeno in je zasnovano na način, da ga preko 6 kamer iz kabine upravlja en sam usposobljen operater.
  • Odpadna embalaža se pobira iz posebnih oblikovno dovršenih zabojnikov zaprtega tipa velikosti 5m3 z odprtino za odlaganje.
  • Celoten ciklus praznjenja zabojnika se izvede avtomatsko v 90 sekundah.
  • Vozilo je opremljeno s tehtnico, ki omogoča takojšnje tehtanje posameznega zabojnika.
  • Kvaliteto materiala pa zabeleži kamera, katera je nameščena na lijaku nadgradnje.
S sistemom Nord ne bomo optimizirali zgolj našega trenutnega delovanja, temveč vlagamo v stabilno, učinkovito in trajnostno prihodnost.

Video DAN TRAJNOSTI - NORD System
 
Predstavnost (24).jpg
Predstavnost (27).jpg
Predstavnost (19).jpg
Predstavnost (29).jpg
Predstavnost (37).jpg
Predstavnost (38).jpg

Naj vaši odpadki
postanejo naša skrb!

Imate vprašanje? Pišite nam.

   Pošljite povpraševanje